Onafhankelijk verzekeringsadvies: Waarom het niet altijd vanzelfsprekend is.

Onafhankelijk verzekeringsadvies:
Waarom het niet altijd vanzelfsprekend is.

 

Wij van Het Groene Huis vinden niets belangrijker dan een persoonlijk maar vooral onafhankelijk verzekeringsadvies. Bij ons staat de klant op nummer 1 en vinden we het belangrijk dat een verzekeringsadvies helemaal bij jouw wensen past. Uiteraard is de scherpste verzekeringspremie belangrijk, maar ook voorwaarden en klantervaringen vinden we van belang. Hierdoor krijgt jijzelf óf jouw bedrijf een volledig op maat gemaakte verzekeringsoplossing van één van onze adviseurs. Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs en bespreek de mogelijkheden!

‘Bij Het Groene Huis staat de klant op nummer 1!’

Maar wij zijn ons er ook van bewust dat een onafhankelijk verzekeringsadvies niet overal vanzelfsprekend is. Maar het is wel van belang dat bijvoorbeeld een AOV advies of een advies voor jouw onderneming onafhankelijk is. Verzekeringen zijn er namelijk voor allerlei financiële risico’s. Veel voorkomende risico’s zijn voertuigschade, diefstal of faillissement. Vergeet daarbij ook niet de financiële schade wanneer je partner overlijdt (overlijdensrisicoverzekering), of wanneer je door arbeidsongeschiktheid je lasten niet meer kunt betalen (arbeidsongeschiktheidsverzekering).

 

Onafhankelijk verzekeringsadvies bij een lokale partij

Voor een onafhankelijk verzekeringsadvies kan je het beste terecht bij een verzekeringsadviseur. Die kijkt samen met jou naar je wensen en behoeftes en maakt daarvoor op maat een verzekeringsadvies. Daarbij is het ook fijn wanneer deze adviseur dichtbij huis zit. Het Groene Huis biedt in Veenendaal en omgeving advies over verzekeringen en hypotheken. Je kunt altijd even bij ons binnenlopen voor een bak koffie. Bij ons kantoor parkeer je voor de deur, maar op de fiets komen is net zo makkelijk omdat ons kantoor in het hartje van Veenendaal zit op de Boompjesgoed.

‘Kies voor een lokaal verzekeringsadvies kantoor.’

Hieronder hebben we alles nog even op een rijtje voor je gezet. Kijk altijd goed naar wat andere klanten zeggen over de betreffende verzekeringsadviseur en let er op dat ze kijken naar je persoonlijk wensen en behoefte.

 

Vraag en antwoord:

Onafhankelijk verzekeringsadvies belangrijk?

Jazeker, wanneer je geen onafhankelijk verzekeringsadvies ontvangt kan het zijn dat de adviseur geen rekening houdt met jouw wensen en behoeftes. Bij Het Groene Huis staan jouw wensen en behoeftes op één en bieden we altijd een onafhankelijk advies.

Waarom is een verzekeringsadvies belangrijk?

Een verzekeringsadviseur heeft kennis van het aanbod aan verzekeringen en kan na het horen van jouw persoonlijk wensen en behoeftes een goed afgestemd advies geven met de juiste verzekeringen. Voor zowel privé als zakelijk.

Hoe kies ik een verzekeringsadviseur?

Een verzekeringsadviseur moet de juiste ervaring en kennis hebben maar bovenal positieve reviews. Door te lezen wat mensen die je voorgingen van de adviseur vonden kan je een duidelijk beeld krijgen. Bij Het Groene Huis zijn we erg trots op onze ervaren verzekeringsadviseurs en op onze positieve reviews.

Is een lokaal adviesbureau van belang?

Dat hangt van jouw wensen af. Maar het voordeel van een lokale partij is dat je zo even binnen kunt lopen met je vragen en opmerkingen. Daarnaast kan het zijn dat je vrienden of familie in de buurt hebt die een goede adviseur kunnen aanbevelen.