Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel of mail om een afspraak te maken

Welke verzekering past het beste bij jou?

Wij bekijken welke verzekering het beste bij je past. Uiteraard is de scherpste verzekeringspremie belangrijk, maar ook voorwaarden en klantervaringen vinden we een grote rol spelen. Hierdoor krijgt jijzelf óf jouw bedrijf een volledig op maat gemaakte verzekeringsoplossing van één van onze adviseurs.

Verzekeringen bestaan er voor allerlei financiële risico’s die je kunt lopen. De meest logische risico’s zijn schade aan je bezittingen, of schade door brand, diefstal, vernieling of een ongeluk. Maar vergeet daarbij niet dat je ook schade kan ondervinden wanneer je partner overlijdt, of wanneer je je maandlasten door arbeidsongeschiktheid niet meer kan betalen. En is je pensioen wel voldoende wanneer je deze leeftijd bereikt, om te kunnen blijven wonen zoals je nu woont?

Niet iedereen heeft hiervoor dezelfde wensen. Maar deze wensen, zowel privé als zakelijk, kun je verzekeren. Over de invulling van deze verzekeringswensen denken onze adviseurs graag met je mee. Zij vertalen deze wensen en eisen graag naar een passende oplossing.

Onze adviseurs zien het als één van hun belangrijkste taken om jou te voorzien van dat passende advies. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende financiële dekking is, maar alles verzekeren wat los en vast zit, vinden wij absoluut niet noodzakelijk. Een goede afstemming tussen noodzaak en wens.

Uw digitale polis map

Online inzicht in jouw polissen?

Nog geen account? Vraag aan via verzekeringen@groene-huis.nl

Spoed

Het kan zijn dat je met grote spoed zelf jouw verzekeraar wilt bereiken. Bijvoorbeeld; het is weekend en wij zijn gesloten of het is midden in de nacht en wij zijn niet bereikbaar. Op jouw polisblad vind je ook de verzekeraar. Veel gegevens/(nood)telefoonnummers zijn op de website van de verzekeraar of op het internet te vinden. Voor jouw gemak hierbij een lijst met noodnummers hieronder.

HYPOTHEKEN – VERZEKERINGEN – VERDUURZAMEN

Het Groene Huis is jouw onafhankelijke hypotheekadviseur voor Veenendaal en omgeving. Voor een echt onafhankelijke hypotheekadviseur ben je bij ons aan het juiste adres. Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken met een van onze hypotheekadviseurs.