WELKE VERZEKERING PAST HET BESTE BIJ JOU?

Op het gebied van verzekeringen is er een groot aanbod. Wat heb je eigenlijk nodig, wat zou je willen verzekeren en is die verzekering ook echt nodig? We geven graag antwoord op deze vragen!

Verzekeringen bestaan er voor allerlei financiële risico’s die je kunt lopen. De meest logische risico’s zijn schade aan je bezittingen, of schade door brand, diefstal, vernieling of een ongeluk. Maar vergeet daarbij niet dat je ook schade kan ondervinden wanneer je partner overlijdt, of wanneer je je maandlasten door arbeidsongeschiktheid niet meer kan betalen. En is je pensioen wel voldoende wanneer je deze leeftijd bereikt, om te kunnen blijven wonen zoals je nu woont?

Niet iedereen heeft hiervoor dezelfde wensen. Maar deze wensen, zowel privé als zakelijk, kun je verzekeren. Over de invulling van deze verzekeringswensen denken onze adviseurs graag met je mee. Zij vertalen deze wensen en eisen graag naar een passende oplossing! Onze adviseurs zien het als één van hun belangrijkste taken om jou te voorzien van dat passende advies. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende financiële dekking is, maar alles verzekeren wat los en vast zit, vinden wij absoluut niet noodzakelijk. Een goede afstemming tussen noodzaak en wens.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons om een vergelijking te maken van je huidige verzekeringspakket. Wellicht kun je bij een overstap naar de verzekeringen van Het Groene Huis wel geld besparen in de hoogte van de premie.