Verduurzamen doen we samen

Samen maken we Nederland groener

Wij staan bekend om ons onafhankelijk en persoonlijk advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Maar wist je dat wij ook op het gebied van verduurzamen veel voor je kunnen betekenen. Bij het Groene Huis hebben we namelijk een nauwe samenwerking met Suntech Energy. Suntech Energy is een regionaal bedrijf dat maximale service levert. Of het nu om de financiering van zonnepanelen gaat, de subsidie, de plaatsing, de service achteraf, zij staan voor je klaar.

Wij attenderen op de mogelijkheden van verduurzamen, als adviseurs hebben wij een uitstekende samenwerking met bedrijven als Suntech Energy zodat de stap naar verduurzamen zo gemaakt is. Zoals de naam het al zegt zijn wij van Het Groene Huis een groot voorstander van een groenere samenleving. Met verduurzaming help je het milieu en je portemonnee. Daarom kan je bij ons terecht voor het verduurzamen van je huis.

Waarom het Groene Huis?

  • Wij hebben een groot aanbod van geldverstrekkers
  • Bij ons krijg je altijd een onafhankelijk advies
  • Een totale ontzorging staat hoog bij ons in het vaandel
  • Altijd een kosteloos eerste adviesgesprek
  • En een persoonlijk advies

HYPOTHEKEN – VERZEKERINGEN – VERDUURZAMEN

Het Groene Huis is jouw onafhankelijke hypotheekadviseur voor Veenendaal en omgeving. Voor een echt onafhankelijke hypotheekadviseur ben je bij ons aan het juiste adres. Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken met een van onze hypotheekadviseurs.