Wij zijn de hypotheek adviseur van Veenendaal en omstreken.

Sluit vandaag nog over en profiteer van een historisch lage rente!

Nu oversluiten met de laagste hypotheekrente
Hypotheekrente vanaf*:

10 jaar vast: 1,00%
15 jaar vast: 1,22%
20 jaar vast: 1,29%
30 jaar vast: 1,64%

*nominale hypotheekrentes onder NHG o.b.v. annuïtaire/lineaire aflossingsvorm.
Rentewijzigingen en typefouten voorbehouden.

Een persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Op basis van een professionele, persoonlijke benadering, is jouw hypotheek altijd maatwerk. Omdat een hypotheek een financiële verplichting is die je vaak voor meerdere jaren aangaat, moet deze hypotheek goed bij je passen. Voor nu en in de toekomst, alleen of met een partner en gezin: aan ons om dit goed in kaart te brengen. Elke hypotheekvorm heeft voor- en nadelen, voorwaarden en overige (fiscale) aspecten. Samen met onze adviseurs krijg je een helder beeld wat voor jou de beste optie zou kunnen zijn. Hypotheekadvies is en blijft maatwerk.

Wij werken met een groot aanbod aan banken, verzekeraars en geldverstrekkers, waardoor wij je wensen goed kunnen vergelijken. Een duidelijk, transparant en eerlijk advies is wat je van ons mag verwachten. We scheppen graag een realistisch beeld. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons om een afspraak te maken. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend!

Waarom het Groene Huis?

  • Een kosteloos eerste adviesgesprek
  • Groot aanbod van verstrekkers
  • Altijd een onafhankelijk advies
  • Totale financiële ontzorging
  • En een persoonlijk advies

Wij werken met de onderstaande hypotheekverstrekkers

HYPOTHEKEN – VERZEKERINGEN – VERDUURZAMEN

Het Groene Huis is jouw onafhankelijke hypotheekadviseur voor Veenendaal en omgeving. Voor een echt onafhankelijke hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken met een van onze hypotheekadviseurs.